Kalendari dixhital per hotelin tuaj.

Të gjitha rezervimet në një kalendar profesional dhe i lehtë për tu përdorur.

DigiPlan Hotelier

DigiPlan është një kalendar online, kryesisht për menaxhimin e rezervimeve. Është krijuar për t’ju ardhur në ndihmë hoteleve të mëdha dhe të vogla.

Image Description

Statistikat

Shiko progresin e hotelit ne vazhdimesi per cdo dite, muaj, vit.

Disponibiliteti

Llogaritje e menjehershme e dhomave te lira duke klikuar ne nje date.

Kalendare +

Manaxho disa kalendare permes nje llogarie te vetme.

Image Description

Ngjyrat

Lehtesi ne pamjen e pare te kalendarit.

Image Description

Planet Tarifore per Hotelet

Plani Pro

$ 14.9 USD muaj
Image Description
  • Agjensi Te Huaja
  • Suport 24/7
  • Ekstra Kalendare
  • Statistika
  • Perdorim stafi
  • Njoftime SMS
Zgjedh

Plani Pergjithmone

$ 499 USD
Image Description
  • Plani Pro
  • Instalim ne PC
Zgjedh

Vleresime nga klientet tane.

Image Description

Puna ime eshte bere me efiçente dhe me lejon kohe ekstra qe te jem ne dispozicion te klientave.

Leticia Gjergji
Hotel Amicizia, Rimini

Vetem me pak klikime me lejon te grupoj dhe sistemoj rezervimet kur fluksi ne hotel eshte i madh.

Kristian Lakaj
Hotel Lakaj, Velipoje
Image Description
Image Description

Shum funksional. Sidomos gjate kohes kur jam ne levizje dhe e perdor ne celular.

Eriketa Kocollari
Hotel Kocibeli, Korce